Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

10/31/2014

Trezeste-te la viata

Nu se va trezi la viață numai corpul, dar și inima și sufletul tău. Iar când te vei trezi la viață, poți ajuta și alte persoane să se trezească. Cuvintele tale pot atinge sufletul multor persoane, pot chiar transforma tristetea în bucurie și anxietatea în iubire.
Trezeste-te la viata
Trezete-te, începe un nou drum în viață.
Dacă alegi să începi un nou drum, ca la orice drum, ai două posibilități: să-l faci în mod serios sau superficial.
Tu pe care îl alegi?
Un drum spiritual poate fi o călătorie afascinantă dacă îi dai posibilitatea. Este o călătorie către interiorul tău, care trece de la o introspecție la alta, o călătorie în care cunoașterea vine în momentul în care ești gata să o primești, să o înțelegi.
Un drum spiritual, odată început, nu se va termina. De fiecare dată când te gândești la Dumnezeu, când ești în energia Sa Divină, tot corpul tău se iluminează, se umple de Lumină Divină, răspunde și reacționează Iubirii Divine. Când ești în iubire, în energia Divină, înțelegi care este scopul tău aici, pe acest Pământ și astfel poți transforma viața ta într-un joc Divin. Imaginează-ți că trăiești într-o lume sacră. De fapt, așa este.
De fiecare dată când inspiri, îți vei da seama că de fapt inspiri prezența Divină a Spiritului tău. Este o bucurie, o beatirudine, care nu poatre fi transmisă în cuvinte. Și la fiecare inspirație, când tot corpul tău se va alinia cu Divinitatea Spiritului din tine, tot corpul tău se va trezi la viață. Trăiește în El, așa cum El trăiește în tine.
Trezește-te la viață!
Când privești mâna ta, privește mâna Divinității care trăiește în tine. Când te privești în ochi, imaginează-ți că privești prin ochii Lui Dumnezeu. De fiecare dată când te trezești și începi o nouă zi, oprește-te câteva clipe și imaginează-ți că tot corpul tău este plin de lumină. Și lumină vei fi.
Trezește-te la viață fiecare celulă a copului tău!
Corpul tău este casa Lui Dumnezeu, iar sufletul tău dorește să fie cuprins de bucuria de a fi acasă, în corpul tău, în brațele Divinității care este în tine. Afară, în afara iubirii Divine din tine, se poate pierde pe drum.
Și dacă pe parcursul drumului îți pierzi bucuria, nu uita să o cauți în interiorul tău. Numai acolo vei găsi liniștea sufletească, pacea interioară. Nu va fi niciodată în exterior.
Când te privești în oglindă vezi numai o persoană fericită; vezi ceea ce ești. Și chiar dacă mai pierzi câte o lacrimă din când în când și te vei întreba vre-odată dacă această călătorie este o iluzie, reamintește-ți că Dumnezeu nu este o iluzie și atâta timp cât alegi să rămâi cu Dumnezeu, nu vei trăi iluzii. Vei trăi bucuria de a fi.
Trezește bucuria din tine!
Nu se va trezi la viață numai corpul, dar și inima și sufletul tău. Iar când te vei trezi la viață, poți ajuta și alte persoane să se trezească. Cuvintele tale pot atinge sufletul multor persoane, pot chiar transforma tristetea în bucurie și anxietatea în iubire.
Atunci vei permite să se reflecte din tine prezența Spiritului tău și vei vedea totul în jurul tău cu alți ochi. Vei vedea că în fiecare dintre noi este lumină, deși adesea, în această lumină se ascunde tristețea.
Noi de fapt nu suntem ce ceea ce am fost ieri, nu suntem ceea ce spun alții că suntem. Suntem un Spirit îmbrăcat în acest corp, un Spirit care trăiește în eternitate, uîntr-un realm superior celui material.
Sinele Sperior nu este la fel ca cel material. A fost aici înainte ca corpul să se nască și va trăi după moartea corpului. Tot ceea ce ai întâmpinat pe acest drum, chiar dacă au fost momente mai dificile, toate te-au ajutat să fi astăzi aici, pe acest drum, te-au ajutat să fi ceea ce ești.
Dacă te-ai trezit, de câte ori mănânci, mergi, te așezi, nu privi numai coprul tău fizic, amintește-ți și de Spiritul care trăiește în tine. Tot ceea ce trebuie să faci este să percepi prezența Sa. Aeste mici aspecte îți vor schima viața pentru totdeauna.
Și astfel trezești într-o nouă lumină percepția Lui Dumnezeu, Eu sunt.
Învață cum să comunici cu Sinele tău Superior
Vino alătrui de noi.
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu