Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

10/29/2014

Dumnezeu te iubeste

Dumnezeu nu se oprește să ne iubească chiar și pentru o secundă din viața noastră. El este marea Sa iubire cu care ne întâmpină, iubire în care ne aflăm, iubire care ne ajută să ajungem acolo unde trebuie să fim.
Dumnezeu te iubeste
Am întâlnit mulți oameni care se tem că Dumnezeu este supărat pe ei. Mulți alții se simt siguri și se întreabă unde este Dumnezeu în viața lor.
Dumnezeu nu este supărat pe tine; însă, dacă ai această credință, tocmai această credință te împiedică să primești dragostea Lui, mila, harul și iertarea. Tocmai această credință te poate face să te simți lipsit(ă) de încredere și chiar vinovat(ă).
Am întâlnit și oameni care deși cer iertare Lui Dumnezeu pentru păcatele și eșecurile lor, simt că Dumnezeu este dezamăgit și supărat pe ei.
Dar de unde vin aceste convingeri?
Poate de la un părinte furios care a fost greu de mulțumit. Poate de la sentimentul de respingere pe care mulți l-au simțit de la părinții sau prietenii care nu au știut cum să le arate cât de mult i-au iubit.
Alți oameni nu se simt suficient de buni; sau de câte ori au fost suficient de buni, bunătatea lor nu a fost apreciată. Astfel și-au format convingerea că nu sunt suficient de buni pentru a merita iubirea Lui Dumnezeu.
Acestea sunt doar convingreri și nu fac parte din Adevărul Absolut.
În relațiile noastre cu părinții noștri sau cu alte persoane, ne-am comportat într-un anumit fel în scopul de a câștiga dragostea lor. Dar iubirea Lui Dumnezeu este necondiționată; iubirea Lui Dumnezeu este oferită în mod liber de toți cei care o primesc prin credință.
Dumnezeu ne iartă pe păcate, dar Dumnezeu nu iubește păcatul, iubește păcătoșii ! El este “bun, și gata să ierte [greșelile noastre pentru totdeauna].” El este abundent în milă și plin de bunătate. (Psalmul 86: 5)
Dumnezeu nu va aproba păcatul, deși El iubește păcătoșii și va continua să lucreze cu noi spre o schimbare pozitivă în viața noastră.
Dumnezeu nu se oprește să ne iubească chiar și pentru o secundă din viața noastră. El este marea Sa iubire cu care ne întâmpină, iubire în care ne aflăm, iubire care ne ajută să ajungem acolo unde trebuie să fim.
Dumnezeu te iubește exact așa cum ești!
Dumnezeu te iubeste asa cum esti
Mulți oameni care au greșit au găsit dragoste, acceptare, iertare și milă în darurile libere ale Lui Dumnezeu. Dragostea Lui i-a atras într-o relație intimă cu El, i-a împuternicit să facă lucruri mari și i-a învățat să se bucure de viața pe care Dumnezeu Le-a oferit-o.
Și noi putem să găsim acceptare și iubire dacă credem în Cuvântul Lui Dumnezeu mai presus decât ceea ce credem noi. Singurul mod în care putem avea o relație cu Dumnezeu este să primim harul Său, iertarea și mila, darul care poate fi savurat doar dacă este primit.
Dacă credințele noastre sunt în acord cu Cuvântul Lui Dumnezeu și nu sunt doar o gândire indusă în eroare, ne bucurăm cu adevărat de o viața pe care Dumnezeu ne-a oferit-o.
Cine crede că Dumnezeu nu-i iubește sau că este supărată pe ei, nu crede în Cuvântul Lui Dumnezeu. Dumnezeu ne-a dat Cuvântul Său pentru ca noi să avem întotdeauna încredere în El și în Adevărul Absolut. Numai Dumnezeu este adevărul și viața.
Dragostea Lui Dumnezeu este sursa noastră pentru dreptate, pace și bucurie. Concentrează-te pe bunătatea Lui Dumnezeu, nu pe eșecurile tale, pentru că dacă te concentrezi pe slăbiciunile tale, le dai putere. Elimină teama de eșec. Trăiești cu curaj și fii mereu cu Dumnezeu, așa cum dorește El să fi. Trăiești plinătatea bucuriei și frumusețea pentru care ai fost creat(ă).
Învață să-ți schimbi convingerile care te bochează.
Vino alătrui de noi.
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu