Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

10/29/2014

Rhythm – Echilibrul vietii tale

Alegerile pe care le facem în viața noastră zi de zi, despre modul în care ne trăim viața; ce mâncăm, cât ne odihnim, sunt poate cele mai importante și totuși le dăm cea mai puțină imortanță.
Rhythm – Echilibrul vietii tale
La Cursul Theta Healing Rhythm vei vedea că dietele nu funcționează, pentru că îți prescriu ce poți să alegi și ce nu poți să alegi; ce poți să faci și ce nu poți să faci. Dacă mâncarea îți oferă plăcere, bucurie sau confort, este ca și cum o dietă ți-ar prescrie că nu poți avea toate acestea. Cine va începe o astfel de dietă, cu siguranță va renunța repede.
Multe diete pot începe cu frica că, cine nu va urma programul prescris cu precizie, se poate îmbolnăvi. Atâta timp cât în programul unei diete predomină frica sau de boala, indiferent de motivație, dieta nu va reuși, pentru că frica nu este un impuls motivant.
Dacă am alege măncarea ca fiind bună sau rea, nu ne-ar motiva, pentru că ne-am găndi că am fi o persoană bună sau rea, în funcție de ce vom mânca. Dacă ni s-ar impune o transformare, nu ne vom schimba, pentru că forța și voința de impunere nu are nimic de-a face cu libertatea, iubirea, plăcerea sau bucuria; iar dacă am fi constrânși să facem ceva, am opune rezistență.
Și când întrerupem o dietă, un regim riguros, de cele mai multe ori poate ne simțim vinovați, frustrați și astel programele și credințele acestor diete cu sguranță nu ar fi pozitive.
Cursul Theta Healing Rhythm ne ajuă să identificăm rădăcina cauzelor care determină nu numai greutatea dar și suferința. Odată ce le-am determinat, cauzele se rezolvă toate cu Dumnezeu, de la bază, de la rădăcină – și astfel, nu numai că se eliberează tristețea sau suferința, dar și corpul se eliberează de toate kilogramele pe care le duce în plus. Corpul are o capacitate extraordinară de a reveni la echilibrul său natural. Poate am uitat cine suntem cu adevărat. Noi nu suntem corpul nostru. Corpul nostru este doar vehicolul care ne transportă prin această viață terestă. Dar ca orice vehicol, dacă nu am avea gijă de el, se poate deteriora și nu ne-ar mai poate ajuta.
Acest curs te învață cum să ai o relație intimă cu corpul tău, să îl cunoști, să îți cunoști capacitățile și limitele corpului tău. Pentru o relație intimă, serioasă este nevoie de încredere. Încrederea ne ajută să ne simțim în siguranță. Corpul tău are încredere în tine zi de zi că îi vei oferi siguranță și tot ceea ce are nevoie să facă față cu ușurință cerințelor tale. Câte nu cerem corpului nostru! Dar avem grijă de el?
Alegerile pe care le facem în viața noastră zi de zi, despre modul în care ne trăim viața; ce mâncăm, cât ne odihnim, sunt poate cele mai importante și totuși le dăm cea mai puțină imortanță.
A fi informat despre multe aspecte, a citi multe cărți și articole despre cum să ne simțim mai bine este important, dar nu este totul. Dacă nu știm să aplicăm ceea ce citim, rămânem doar cu informația care ne stimulează dar nu ne ajută în totalitate. Dacă ar fi atât de simplu, am fi toți sănătoși, odihniți; am avea toți un stil de viață liniștit, într-un ritm echilibrat. Dar nu este așa. Este clar că trebuie să ne transformăm la un nivel mult mai profund, să privim mult mai profun, în subconștientul nostru.
Învață cum!
Vino alătrui de noi.
Theme: spa, healthcare..
Cursul Theta Healing Rhythm este un program spiritual. Nu are nimic de-a face cu o dietă particulară sau cu exercițiul fizic.
Poate că în trecut ai făcut tot ce ți-a stat în putință să te eliberezi de kilogramele în plus, dar fie nu a funcționat, fie nu au durat rezultatele. Poate că te-ai schimbat numai la nivel conștient, dar dacă la nivel subconștient ai rămas la fel, cu siguranță nu te poți transfrma sau nu poți menține o continuitate în transformare.
Subconștientul tău nu face parte din programul de dimagrire și va căuta un mod de a se opune eliberării de greutate indiferent de ce vei face. Așa funcționează.
Numai Dumnezeu are puterea de a transforma programele tale, fie la nivel conștient, fie la nivel subconștient.
La acest curs vei învăța cum să comunici cu Dumnezeu pentru a transforma convingerile subonștientului tău. Acest curs te ajută să aliniezi principiile tale spirituale care te fac să te simți liber(ă). Acestea sunt:
  • Tu nu ești corpul tău. Corpul tău este neutru. Este efectul, dar nu și cauza.
  • Nici regimul alimentar, nici lipsa de activitate fizică este cauza greutății tale corporale. Originile sunt în minte.
  • Motivul greutății poate fi frica care ocupă un loc în minte, unde nu simte iubire.
  • Această frică se exprimă cu obișnuințele unui regim excesiv. Eliberând firca, se eliberează și greutatea, într-un mod simplu, natural.
  • Obiectivul acestui curs este de a elimina frica, convingerile și programele care stau la baza greutății în exces, fiind înlocuite cu iubire necondiționată.
Pote ți se pare curios că frica poate fi cauza greutății și totuși este. Când mintea va elibera frica, teama, și corpul va elibera greutatea în exces.
Acesta nu este un curs care descrie raportul cu mâncarea, deși vom avea diverse sugestii despre un regim alimentat. Acest curs descrie raportul cu iubirea, pentru că iubirea este adevărata transformare. Unde este iubire, miracole se întâmplă instantaneu. Iubirea este cea care te-a creat și care te menține în viață. Iubirea reprezintă Adevăruli Absolut. Dumnezeu este iubire. Dumnezeu este în tine. Iubirea este chieia vindecării.
Raportul cu mâncarea este în relația cu sistemul nervos care poate a pierdut memoria inteligenței Divine. Când îți vei reaminti că tu ești iubire, toate celulele din corpul tău își vor reaminti că sunt iubire.
Puterea iubirii este perfectă, creativă, sănătoasă, abundante; puterea iubirii vindecă singură. Puterea fricii este nesigură, violentă.Te face să te comporți înt-un mod doferit de ceea ce ești cu adevărat.
Vino alătrui de noi.
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu