Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

10/26/2014

Credinta

Credința reprezintă o treaptă a cunoașterii care generează înstantaneu fenomene subtile de rezonanță cu multe energii pe care nu le putem defini pentru că nu fac parte din lumea fizică și nu se pot descrie în cuvinte.
Credinta
Căpetenia Quanah Perker, care a trăit aproximativ între anii 1840 – 1911, a fost unul dintre ultimii șefi din Comanche SUA, un lider în Biserica Nativilor Americani, care a adoptat religia peyote.
Datorită unei infecții provocate de o rană în urma unei lupte fatale, Quanah Perker era pe moarte, când a avut o viziune cu Domnul IIsus Christos care I-a spus că, pentru a se ispăși după crimele fărădelegi la care participase, trebuia să renunțe la viața plină de violență și să învețe popoarele indiene religia peyote.
Quanah_Parker_portret
Pentru el, leacul sacru în Calea Peyote era taina, un ritual primit pentru poporul indian de la Domnul nostru IIsus Christos. La acest ritual, în timpul ceremoniilor tradiționale de vindecare, era folosită apa sfântă pentru împărtășanie.
Cuvintele și învățăturile sale erau profunde. Quanah Perker spunea că: “Omul alb intră în Biserica lui și vorbește despre IIsus. Indianul intră în cortul lui și vorbește cu IIsus.
Există o mare diferență între a te ruga La Dumnezeu și a te ruga Cu Dumnezeu, între a crede în Dumnezeu și a crede în Dumnezeu numai în momentele de nevoie.
Credința reprezintă o treaptă a cunoașterii care generează înstantaneu fenomene subtile de rezonanță cu multe energii pe care nu le putem defini pentru că nu fac parte din lumea fizică și nu se pot descrie în cuvinte. Și cuvintele sunt parte din universul fizic, deci ar fi inutil să căutăm cuvinte sau demonstrații raționale care nu au nici un sens. Numai o minte logică analizează pentru că este analitică.
Credința în Dumnezeu este o opinie fermă, puternică, convingătoare, pe care nici măcar nu trebuie să o demonstrezi, mai ales că nu se poate demonstra. Ce definiție finită ai putea da infinitului? Ce definiție de putere ai da Omniputerii? La ce știință se raportează Omniștiența? Cum ai descrie în cuvinte Omniprezența?
Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi.” Matei 21:22
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu