Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

10/27/2014

Deblocheaza potentialul tău infinit

Înțelegerea și implementarea informațiilor pe care le poți primi la un curs Theta Healing, pot aduce o contribuție însemnată, nu numai în viața ta, dar și în viața celor cu care interacționezi. La un curs Theta Healing poți învăța cum poți debloca potețialul tău infinit!
Deblocheaza potentialul tău infinit
Noi toți avem capacități intuitive și aptitudini “supranaturale” care așteaptă să fie trezite la viață. Noi toți suntem dotați cu atribute ale puterii, precum instinctul, intuiția, pasiunea, compasiunea, expresia, înțelepciuna. Dar dacă aceste capacitți nu sunt puse în practică, rămân latente în noi până când vor fi trezite. A le pune în practică însă, este doar o chestiune ce ține de credințele noastre limitate; numai acestea ar putea să ne resticționeze.
Ceea ce crezi tu că este adevărat, este adevărat pentru tine, însă poate că nu este adevărul absolut. Dacă ești limitat de credințele tale, nu numai că îți limitezi singur accesul la adevărul absolut, dar poți bloca potențialul tău infinit.
Dacă trezim la viață axcest potențial, vom descoperi că în interiorul fiecăruia dintre noi există ceva inexplicabil care ne face să fim conștienți că suntem mult mai mult decât corpul fizic, că nu suntem alcătuiți numai din carne și oase.
Noi toți suntem ființe fizice și spirituale; avem un suflet, un element spiritual și putem trăi diferite stări ale existenței, fie la nivel fizic, cât și spiritual. Doar credințele noastre limitate ne pot impiedica să atingem stări de existență mult mai înalte.
Trăind în aceată lume fizică, cu siguranță, în viața noastră s-au petrecut multe evenimente; noi toți am trecut prin multe experiențe ale vieții. Dacă am știi cum să trecem prin obstacolele vieții cu ușurință și să le rezolvăm, toate acestea pot avea implicații importante în calitatea sănătății noastre, la nivel fizic, mental, psihic și emoțional.
Înțelegerea și implementarea informațiilor pe care le poți primi la un curs Theta Healing, pot aduce o contribuție însemnată, nu numai în viața ta, dar și în viața celor cu care interacționezi. La un curs Theta Healing poți învăța cum poți debloca potețialul tău infinit!
A practica exercițiile pe care le înveți la un curs Theta Healing, îți oferă stări superioare de existență. Toți ne-am născut cu aceste capacități; la curs doar învățăm, sau mai bine zis ne reamintim cum să le punem în practică, cum să abandomăm ego-ul să trezim în noi și să accesăm stări deosebite, naturale.
Dacă ne-am relaxa într-un loc liniștit, frecvențele creierului nostru se încetinesc; intrăm astfel în stări de relaxare profundă, în starea Theta, care produce stări de transă alle conștiinței. În aceste stări putem accesa natural toate stările noastre înalte de existență, deblocând accesul la potențialului nostru infinit.
chieie
La un curs Theta Healing poți învăța cum să trezești la viață organul de perepție al psihicului tău – al treilea ochi; poți învăța cum să accesezi și să stochezzi energia vitală în interior și să folosești energia intenției pe care o poți proiecta în exterior. Alte exerciții combină vizualizarea, concentrarea și imaginația.
Dar dacă dorim să progresăm o putem face numai prin practică. La curs vei învăța cum să practici multe exerciții aplicate pentru a dobândi potențialul deplin al capacităților tale. Vei învăța că logica, gândirea sau raționarea sunt aspecte care ar putea bloca potențialul tău infinit sau ar putea chiar manipula energia nematerializată care te poate ajuta.
Numai la nivel fizic corpul nostru este finit sau definit, deși inteligența celulelor noastre face parte din inteligența conștiinței, o inteligență infinită.
Nivelul de eficiență și de sănătate al corpului nostru fizic poate fi substanțial îmbunătățit prin practicarea exercițiilor pe care le vei învăța în cadrul cursurilor Theta Healing.
În mod sigur Dumnezeu ne-a înzestrat cu capacitatea unică de a ne schimba viața. Cunoasșterea este adevărata cale spre libertate.
Cursurile Theta Healing fac parte din calea cunoașterii, care cu siguranță trezesc forțele latente din interiorul tău.
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu