Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

10/30/2014

Comunicarea celulara

Dacă putem trimite prin aer microunde care ne permit să comunicăm cu ajutorul telefoanelor mobile, putem concepe că şi creierele noastre acţionează într-un mod similar. Iată de ce trebuie să fim foarte atenţi la toate formele-gând care ne vin în minte.
Comunicarea celulara
Te-ai întrebat vre-odată cât de puternic este gândul?
Un bun exemplu privind puterea gândului ne-a fost dezvăluit într-o cercetare făcută asupra plantelor. Cu ceva timp în urmă, un cercetător strălucit, numit Cleve Backster a decis să testeze capacitatea de răspuns a unui exemplar de Dracaena. Conectând planta la senzorul de „răspuns galvanic dermic” al unui poligraf (aparat cunoscut în România ca „detector de minciuni”, n. trad.), Domnul Backster a fost uimit de asemănarea dintre imaginea grafică înregistrată la plantă şi imaginea înregistrată la om. Mai târziu, în perioada de observare şi de evaluare a rezultatelor, el a descoperit că imaginea reflecta reacţia directă a plantei la intenţia sa de a-i ameninţa starea de bine prin ardere, în momentul în care i-a venit gândul.
După descoperirea capacităţii de răspuns la bacteriile din iaurt, la alge, la drojdie şi la alimente, Domnul Backster a învăţat să separe globulele albe (leucocitele) din saliva umană şi a plasat într-o eprubetă cu mai multe milioane de globule albe electrozi conectaţi la un electroencefalograf. Persoana de la care fuseseră recoltate globulele se afla la o distanţă de circa 20 de mile (aproximativ 30 de km). Celulele (globulele) au reacţionat la starea de stres a persoanei, modificările fiind înregistrate în acelaşi timp în care aveau loc.
Dacă  putem trimite prin aer microunde care ne permit să comunicăm cu ajutorul telefoanelor mobile, putem concepe că şi creierele noastre acţionează într-un mod similar. Iată de ce trebuie să fim foarte atenţi la toate formele-gând care ne vin în minte.
Experienţa noastră este pozitivă sau negativă în funcţie de gândurile noastre, care sunt reale.
În Theta Healing, atunci când suntem într-o stare Theta profundă, gândurile şi cuvintele noastre devin mult mai puternice. Când ne adresăm direct cuiva, spunându-i „Te simţi bine? Pari bolnav!”, de exemplu, depinde de acea persoană, de liberul său arbitru, dacă acceptă sau respinge acest gând sugestiv.
Dacă accepți ceea ce îți spune o persoană, chiar te poți îmbolnăvi, poți deveni obosit, trist, fericit, plin de energie etc., în funcţie de afirmaţia sugestivă făcută. La fel ca în cazul cuvintelor spuse, trebuie să fii atent la formele-gând care pot fi îndreptate asupra ta şi la acceptarea lor. Nu trebuie să le accepți.
Cuvintele şi formele-gând se amplifică atunci când suntem în Starea Theta.
Învață cum.
Vino alătrui de noi.
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu