Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

1/03/2015

Bucuresti, Manifestare si Abundenta 10 – 11 ianuarie 2015 – Pret promotional 80 Euro

Începe noul an în a manifesta ceea ce dorești! Vino alături de noi, sâmbătă și duminică, 10 și 11 ianuarie 2015, în București, la cursul Theta Healing Manifestare și Abundență
Bucuresti, Manifestare si Abundenta 10 – 11 ianuarie 2015 – Pret promotional 80 Euro
București, Manifestare și Abundență, 10 – 11 ianuarie 2015
În Theta Healing, conceptul de manifestare reprezintă convingerea că este posibil să fie creat ceva fizic folosind puterea Atoatecreatorului. Noi ne creăm propria realitate şi avem posibilitatea să manifestăm cele mai bune lucruri posibile.
Acest curs de 2 zile foloseşte un chestionar uluitor, care te va ajuta să descoperi multe blocaje surprinzătoare, ascunse, care “stau” între tine şi realizarea ţelurilor tale. Acest curs îți arată cum “să sapi” în profunzime şi să elimini aceste blocaje; te învaţă ce este intenţia şi Intervenţia Divină, iar apoi cum să îți transformi viaţa în bine. Ți se vor “da” multe sentimente pozitive de care ai nevoie pentru a introduce abundenţa în viaţa ta, pe toate planurile.
În cadrul acestui curs vei învăţa cum să elimi multe blocaje, cum să faci un plan, să îți stabilești intenţiile şi cum să-ți pui în aplicare ideile, pentru a obţine succesul dorit.
Cursul ThetaHealing® de Manifestare și Abundență
10 – 11 ianuarie 2015
BUCUREȘTI ROMÂNIA
Înscrie-te acum!
Ești pregătiţi să primești toată abundenţa pe care Creatorul ți-o dăruieşte?
Vreți să știți cum să acceptați întreaga abundenţă pe care Creatorul o are pregătită pentru tine?
Cunoști diferența diferenţa dintre gândurile tale şi gândurile altora?
Vrei să știți cum să trăiești viaţa ta în abundenţă, ca o a doua natură?
Vrei să știți cum să apelezi întotdeauna la soluţiile creatoare?
Vrei să știți cum să ai abundenţă și belşug în viitor?
În Theta Healing conceptul de manifestare reprezintă Convingerea că este posibil să creezi ceva în lumea fizică, folosind puterea Atoatecreatorului.
Ceea ce manifestăm noi în viaţa noastră se reflectă în fiecare afirmaţie, gând şi acţiune. Luăm fiecare decizie bazându-ne pe reflexia în oglindă a ceea ce alegem noi să creem. Ceea ce gândim şi spunem influenţează direct manifestarea noastră, fie că ea este în beneficiul sau în detrimentul nostru. Dacă spui în mod constant că eşti sărac, atunci aşa vei fi. Este deosebit de important să păstrăm o gândire pozitivă.
Noii ne creăm propria realitate şi este posibil să manifestăm cele mai bune lucruri pe care ni le poate oferi lumea. Intrarea în Starea Theta, atunci când manifestăm, ne va creşte şansele manifestării până la 80-90%. Theta Healing măreşte enorm şansele manifestării.
Manifestarea în undele Theta constituie cea mai eficientă cale de manifestare !
Noi ne creăm propria realitate. Noi ne desenăm și ne colorăm propia viață !
Începe să îți colorezi viața așa cum dorești, în modul cel mai elevat, mai potrivit şi mai bun bun pentru tine !
GÂNDEȘTE POZI+IV !
GÂNDEȘTE THETA HEALING CU CRISTINA G HLUSAK !
În acest curs vom urmării respectarea principiilor, importante în oricare dintre manifestările şi abundenţele create prin undele Theta.
Trebuie să fim conştienţi că este posibil să existe blocaje la anumite niveluri, în legătură cu ceea ce dorim să manifestăm. Dacă manifestările nu se împlinesc, de vină ar putea fi anumite programe.
În acest curs vom testa aceste programe şi le vom înlocuii cu altele corespunzătoare.
Mulţi oameni încearcă să folosească Theta Healing® pentru a obţine succes financiar deplin, fără a se testa energetic mai întâi pentru a vedea ce anume îi blochează.
În acest curs vom învăţa cum să eliminăm posibile blocaje, cum să facem un plan, cum să ne stabilim intenţiile şi cum să ne urmăm ideile pentru a obţine succesul.
Acesta curs este un instrument Universal pentru a descoperi noi înşine cum să ne folosim potenţialului propriu și este împărţit în două părţi:
1. Găsirea blocajelor
2. Re-antrenarea minţii.
Acest curs a fost conceput să te înveţe cum să folosești tehnicile Theta Healing® în cel mai elevat şi mai bun mod posibil, pentru a asigura succesul în toate aspectele vieţii tale.
Când începem să vorbim despre abundenţă şi cum să o creăm în viaţa noastră, este important să ne dăm seama ce anume ne blochează.
Eliminarea blocajelor listate în acest curs reprezintă primul pas către crearea lucrurilor dorite în viaţa noastră, dar şi pentru a-i ajuta pe cei din jurul nostru să obţină ceea ce doresc, la rândul lor.
Atunci când lucrăm asupra noastră sau a altora, o resursă utilă şi mai profundă care să ne călăuzească în găsirea şi eliminarea problemelor o reprezintă Cursul ThetaHealing® ADN Bază şi Cursul ThetaHealing® ADN Avansat, fundamentale pentru a participa la acest seminar de Manifestare și Abundență.
La Cursul Theta Healing® de Manifestare și Abundență vom lucra asupra multor aspecte:
În acest curs vom elimina regretele, pentru că ele ne fac să retrăim trecutul. Vom vedea cum să învăţăm din greşeli şi să aplicăm această cunoaştere viitorului, pentru a ne asigura succesul şi abundenţa.
Folosind Theta Healing, la fel ca şi în cazul regretelor, pentru a putea crea în cele mai elevate şi mai bune condiţii, în acest curs vom elibera emoţii negative și resentimente.
În acest curs ne vom concentra pe propria viaţă pentru a putea manifesta abundenţă în mod clar.
Noi suntem traşi înapoi de propriile noastre convingeri şi este foarte important să localizăm aceste programe ale mâniei, cu care vom lucra în acest curs!
În acest curs vom vedea cum noi putem crea lucrurile pe care ni le dorim şi cum putem să preluăm sentimentele şi convingerile necesare pentru a permite subconştientului să ne îndeplinească ţelurile.
Chiar fără să ştim, unii dintre noi ne folosim de partener ca de o cârjă şi uneori ca o scuză pentru faptul că încă nu am reuşit să obţinem abundenţa pe care o dorim. Această cârjă se poate manifesta în partenerul nostru, când proiectăm asupra lui convingerea că ne împiedică să ne atingem scopurile. În acest curs vom lucra asupra „Muncii de Convingere” ne poate ajuta să eliminăm aceste blocaje.
În acest curs vom elimina aceste convingeri folosite ca o scuză „genetică” pentru a fi trataţi cu milă şi pentru neîmplinirea ţelurilor.
În acest curs vom lucra acestui aspect care este de asemenea, o cale de a menţine mintea, corpul şi spiritul ocupate cu o provocare.
Acesta poate fi numit „Sindromul Generaţiei Următoare”. Este nepotrivit să ceri abundenţă de la Dumnezeu fără a face nimic şi fără a avea vreo responsabilitate.
În acest curs vom schimba aceste convingeri pentru a permite manifestarea abundenţei.
Când am fost copii, am învăţat că nu este bine să luăm jucăriile altor copii, etc. Acest principiu este vital şi astăzi, în viaţa noastră de adulţi, pentru că atunci abundenţa va înceta şi manifestările Theta nu se vor mai îndeplini.
Convingeri legate de bani au fost transmise din generaţie în generaţie şi are rolul de a-i face pe cei săraci să rămână săraci. Cheltuirea sau deţinerea de bani nu este un păcat.
În acest curs vom lucra asupra caracteristicilor eului, care ar trebui să fie modelate şi schimbate pentru a obţine cele mai elevate şi mai bune manifestări în viaţă.
O metodă subconştientă de sabotare a propriei persoane este să cerem dovezi privind existenţa Creatorului.
În acest curs vom vedea că există convingeri interne care blochează abundenţa. Dumnezeu nu este responsabil de lipsa abundenţei. Poate părea ceva inocent sau doar o obişnuinţă, dar a ne plânge că „nu avem” înseamnă programarea personală pentru a nu avea ceva.
În acest curs:
  • Vom lucra asupra acestor convingeri pentru a ne realiza abundenţa dorită.
  • Vom face foarte multe exerciții pentru înlăturarea blocajelor.
  • Vom vedea care ne sunt blocajele. O cale de a le afla este tehnica de manifestare în Al Şaptelea Plan al Existenţei.
  • Vom vedea cum lucrurile simple făcute în viaţa de zi cu zi ne vor ajuta să creăm abundenţă.
  • Vom crea o listă cu lucrurile pentru care trebuie să ne programăm ca să le putem primi.
  • Vom crea o listă cu stabilirea intențiilor pe care doriţi să le obţineţi ori să le realizaţi.
Tehnica Theta Healing este folosită pentru a transforma boala şi pentru a crea o realitate sănătoasă.
Din multe puncte de vedere, săracia este un fel de boală. Folosind ThetaHealing®, şi această „afecţiune” poate să fie vindecată instantaneu.
La acest curs vom trata multe alte subiecte:
  • Dacă alegem să creăm abundenţă prin Theta Healing, trebuie mai întâi să ne cunoaştem materialul.
  • Să nu-i lăsăm pe alţii să proiecteze asupra noastră propriile lor Convingeri de eşec sau de mânie. Ţineţi minte, creaţi pentru voi înşivă.
  • Trebuie să înţelegem că, atunci când folosim Al Şaptelea Plan, capacităţile de manifestare vor creşte imediat. Aşadar, este important să eliminăm negativitatea, pentru a nu o manifesta din Al Şaptelea Plan.
  • Oamenii din jurul nostru ne influenţează energiile şi convingerile. Lucrul cu partenerul vostru şi cu cei apropiaţi este important pentru obţinerea abundenţei.
În acest curs vom schimba multe convingeri pentru a nu mai avea nevoie să te bazezi pe negativitate şi pe conflict, pentru a putea primi sprijinul celor din jur.
Înainte de a veni în această viaţă, am făcut promisiuni Creatorului, care ne-a armonizat cu Sincronizarea Divină a acestei planete. Când trăim în armonie cu Sincronizarea Divină, viaţa este mai uşoară. Cu Sincronizarea Divină se pot realiza mai multe lucruri decât ne putem imagina.
Ești pregătit să primești toată abundenţa pe care Creatorul ți-o dăruieşte?
Dacă refuzăm abundenţa Creatorului, atunci refuzăm Sincronizarea Divină. Energia iubirii Infinite a Atoatecreatorului aduce iubire, veselie, familie, prieteni şi multă abundenţă celor care o folosesc, deoarece Creatorul nu este sărac; Creatorul este Atotputernic.
După acest curs vei știi cum să ceri Creatorului și cum să obși propria Sincronizare Divină.
Înainte de a primi adevărata abundenţă, trebuie să ne stabilim graniţe şi convingeri.
Să avem întotdeauna un timp rezervat special pentru noi înşine şi pentru familia noastră, la care alţii să nu aibă acces.
Cu cât suntem mai oneşti cu noi înşine şi cu alţii, cu atât vom primi mai repede abundenţă. Ține minte că aici vorbim despre definiţia onestităţii dată de Creator. A fi onest nu înseamnă să permitem eului să-i doboare pe alţii pentru a ne exprima pe noi înşine
.
Un alt aspect urmat în acest curs al abundenţei este responsabilitatea. Nu te lăsa copleşit, ci fă paşii necesari pentru a avea o viaţă uşoară. Amintește-ți că banii sunt o simplă formă de schimb energetic.
În acest curs vei învăța cum să primești abundență. Generozitatea este una din regulile abundenţei. Dacă te bucuri de abundenţă, ajutaţi-i pe cei din jur.
În acest curs veți învăța cum să aplici generozitatea asupra propriei fiinţe! Reputaţia ne precede; este o reflectare directă a modului cum ne purtăm cu oamenii din jur. Întotdeauna vor fi oameni ale căror opinii se deosebesc de ale noastre, dar dacă avem o reputaţie pozitivă, ei ne vor respecta, întotdeauna.
GÂNDEȘTE POZI+IV ! GÂNDEȘTE THETA HEALING CU CRISTINA G HLUSAK !
Atunci când practici manifestarea, Universul îți va da idei şi planuri pe baza cărora să lucrezi. Mintea umană este programată pentru acţiune.
Poți să ai cele mai bune idei din lume, dar fără acţiune nu poți să îți împlinești manifestările.
În acest curs:
Veți învăța cum să acționezi și manifestarea abundenţei va deveni realitate!
Veți învăța cum să îți amintești viitorul și cum să privești viitorul, două aspecte total diferite!
Vom discuta despre regurile casei și amenajarea obiectelor pentru a crea abundență.
Mai mult despre Cursul ThetaHealing® de Manifestare și Abundență
În urma aboslvirii cursului de Manifestare și Abundență Thetahealing® participanții vor primi un tip de certificat înregistrat oficial la THInK®, cu serie și număr unic pentru fiecare participant și pentru fiecare curs de Manifestare și Abundență ThetaHealing®.
Orice alt tip de certificat obținut în urma acestor cursuri nu este valabil și nu conferă dreptul de a fi practicant ThetaHealing®, de a continua cu alte cursuri avansate ThetaHealing® sau de a deveni profesor ThetaHealing®.
DATA CURSULUI:
10 ianuarie 2015
11 ianuarie 2015
2 ZILE INTENSIVE
PROGRAMUL CURSULUI:
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 18.00
PREȚ: 80 Euro
Plata se poate face și prin bancă:
Raiffeisen BankRaiffeisen Bank
NATURAL LIVING TREE
RON: RO08RZBR0000060016692203
EURO: RO40RZBR0000060016692209
USD: RO18RZBR0000060016692217
LOCUL DESFĂȘURĂRII CURSULUI: Va fi anunțat participanților
Zona Primăverii, București
ÎNSCRIERI: 0746 525 785
Email: cristina@thetahealing.roinfo@thetahealing.ro
FĂ PRIMUL PAS !CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALI !RESTUL VINE DE LA SINE !
Pentru mai multe informații despre cursurile Theta Healing și pentru a te înscrie la cursuri, te rugăm să urmărești website-ul www.arborele.ro.
Înscrie-te acum!

E-mail: cristina@thetahealing.ro
Website: www.arborele.ro
GĂNDEȘTE THETA HEALING CU GABRIEALA CRISTINA HLUSAK !
Învăță tehnicile ThetaHealing® !
Aplică aceste tehnici în viața și în cariera ta !
NATURAL LIVING TREE LLC
Investește în tine acum!
GĂNDEȘTE POZI+IV !

Întrebări ? Contactează-ne !
Cristina G Hlusak
SKYPE naturallivingtree

NOU !
ÎNTÂLNIRI THETA HEALING ÎN FIECARE JOI SEARA ÎN BUCUREȘTI
Acest grup este creat pentru toți terapeuții Theta Healing interesați să împărtășescă experiențele lor.
Scopul acestui grup este de a pune în practică tot ceea ce am învățat la cursurile Theta Healing.
Vino alături de noi, află mai mult despre modul în care ne putem ajuta !
îN FIECARE JOI: de la ora 18.00 la ora 21.00
NUMAI CU REZERVARE !
TELEFON: 0746 525 785


În curând!
Copyright© Natural Living Tree™. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279
Las Vegas, Nevada, 89123 USA
Toll Free si Fax: +1-800-565- 9475
Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu