Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

1/08/2015

Magia numerelor

Toate lucrurile se manifestă în conformitate cu Legile numerelor și ale vibrațiilor, totul poate fi făcut pentru a răspunde acestor legi. "Cunoaște-te pe tine însuți," cunoaște-cheia, nota a ceea ce dorești, fii în armonie cu ea ca să o poți manifesta !
Magia numerelor
Toate experiențele personale sunt expresii ale unei Legi manifestate în conformitate cu principiile matematice.
Infinitul este ființa nedefinită, aspectul infinit în a ceea ce suntem.
Cuvintele sunt simboluri ale unei idei, dar cifrele sunt simboluri ale realităților divine, adevăruri spirituale, eterne. Așa cum a spus Pitagora: „Lumea este construită pe puterea numerelor” – atunci numerele trebuie să fie cheia pentru a înțelege lumea.
În trecutul îndepărtat, sistemul zecimal era cunoscut doar de marii inițiați din rândul preoției. Sistemul zecimal a fost un aspect sacru prin semnificația sacră a numerelor de la 1 la 10, fiind considerat întreaga evoluție a Cosmosului și a omului, coborârea Spiritul în materie, dezvăluit pentru cei care au avut ochi să vadă și inimi să înțeleagă. Sistemul zecimal a fost folosit din cele mai vechi timpuri și ca o combinație a principiilor masculin și feminin – 10 – fiind numărul sacru al Universului, în ceea ce privește unitatea 1și cifra zero.
Sistemul numerelor în matematică a îmbrățișat diverse categorii: aritmetica sau legile numerelor; geometria sau legile planurilor și ale aspectelor solide; astrologia, care a inclus influențele planetare; dar și muzica include armonia și ritmul, la fel ca și poezia.
În Biblie, din zilele creației se pune un mare accent pe numere 3, 4, 7, și 12, iar în scripturile hinduse, Vedele pune accent pe 1, 3 și 7.
Puterea unuei mantre variază în funcție de numărul silabelor și al cuvintelor. Dacă aceste mantre sunt intonate încet, cu o cadență ritmică, are un anumit efect și poate aduce rezultate rapide, diferite. Aceste efecte, fiind fondate pe legile vibrațiilor, care nu sunt imaginare.
Nervii sistemului nervos, de exemplu, sunt ca sforile unui instrument muzical care încearcă să răspundă și să se adapteze vibrațiilor manifestate asupra lor, iar efectele acestora se pot vedea clar atât asupra minții, cât și asupra emoțiilor. Acesta este secretul puterii liniștitoare și de vindecare a muzicii.
Toate lucrurile se manifestă în conformitate cu Legile numerelor și ale vibrațiilor, totul poate fi făcut pentru a răspunde acestor legi. „Cunoaște-te pe tine însuți,” cunoaște-cheia, nota a ceea ce dorești, fii în armonie cu ea ca să o poți manifesta !
Toate manifestările Lui Dumnezeu, viața însăși, natura, curge în ritmuri geometrice. Originea însăși a sistemelor numerice
geometrice este o reputație completă a unui poligon. Dacă privim în mod constant geometria naturii, vom ajunge la concluzia că numărul, așa cum este exprimat în relațiile geometrice, este expresia cea mai intimă a sufletului.
Fiecare suflet are „numărul” său prin care se exprimă, vibrația sau, lungime sa de undă; sunetul, culoarea și forma, precum și propriul său loc în sistem universal. Care este „numărul” sufletului tău ?
Toată natura este creată din forme care pot fi urmărite și analizate în figuri geometrice simple, la fel ca și toate notele muzicale care produc melodii specifice. Însă, pentru a înțelege originile și semnificația numerelor și a formelor geometrice, este necesar să înțelegem concepul, la un nivel mult mai mare a manifestării divine; fie în om, fie în natură sau la nivel universal.
Numerele nu sunt doar simboluri arbitrare. Numerele constituie o știință sacră, simbolurile sale fiind generate de manifestarea întregii naturi și ale universului.
Descoperă mai mult despre magia numerelor!
Vino alături de noi. Înscrie-te acum la cursurile noastre:
Contacteză-ne acum!
www.arborele.ro
cristina@thetahealing.ro
TEL: 0746 525 785
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999

Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu