Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

11/05/2014

Theta Healing vindecă rănile profunde ale sufletului

Pentru ca baza sau cauzele centrale ale convingerilor, blocajelor, sau a rănilor sufletești să fie identificate, rezolvate şi integrate, în Theta Healing apelăm și la reconstituirea sentimentelor, printr-o experienţă de “scufundare” într-o densitate de energie pură, Divină.
Theta Healing vindecă rănile profunde ale sufletului
ThetaHealing® este o tehnică care ne ajută să identificăm și să vindecăm cauza rănilor fizie sau emoționale pentru a deschide fluxul natural al iubirii și al abundenței, dreptul sufletului nostru din naștere.
ThetaHealing® vindecă rănile sufletului într-o instanță!
La cursurile noastre Theta Healing, învățăm și cum să indentificăm convingeri adânc înrădăcinate în subconștient; învățăm cum să identificăm blocaje care pot impiedica realizarea visurilor; învățam cum să aplicăm o serie de implementări, rugăciuni afirmativ concepute, care ajută și la vindecarea rănilor profunde la nivelul sufletului.
Pentru ca baza sau cauzele centrale ale convingerilor, blocajelor, sau a rănilor sufletești să fie identificate, rezolvate şi integrate, în Theta Healing apelăm și la reconstituirea sentimentelor, printr-o experienţă de “scufundare” într-o densitate de energie pură, Divină.
La nivel de suflet, aceste cauze, adânc înrădăcinate în subonștient, au dus la iluzii limitate în viața pe care o trăim pe acest Pământ, în al treilea plan al existenței, făcându-ne să uităm de aspectele noastre mult mai mari, din alte dimensiuni. Viața pe Pământ, la nivel de suflet, este viața pe care o mai numim în Theta Healing viața în al Treilea Plan al Existenței.
Aceste cauze pot duce și la o serie de consecinţe și pot crea convingerea de a fi separați de Dumnezeu. Multe convingeri pot lua multe întorsături psihologice, iar organismul poate deveni profund rănit emoţional, dând naştere la multe credinţe secundare. Multe din aceste credinţe sunt atât de răspândite astăzi, încât sunt greșit considerate ca un adevărat absolut.
Manifestarea primară de reconstituire a cauzei iniţiale, a rănilor fizie sau emoționale la nivel de suflet, implică tendinţa sufletelor de a atrage experienţe în mod repetat, peste multe încărnări.
Unele din cauzele iniţiale a multor răni sufletești sau a multor convingeri, mai pot avea la bază multe civilizaţii de pe Pământ. Cei mai mulți dintre noi am avut vieți în Atlantida, Egipt, precum şi în alte lumi.
Exemplul cel mai comun în acest sens este atunci când umanitatea începe să realizeze că o societate care se ridică la înălţimi mari, poate fi distrusă de către forţe invadatoare sau corupte de conducere. Multe civilizaţii de pe Pământ au trecut printr-un ciclu de prosperitate, de dezvoltare, care a dus la un înalt stil de viaţă şi valori, urmat de corupţie, abuz de putere şi distrugere, fie din interior sau din exterior.
Câteva dintre credinţele sau convingerile atât de răspândite în zilele de azi, greșit considerate la nivel de subconștient, ca fiind un adevărat absolut sunt:
Ceva este în neregulă cu mine
Eu sunt nevrednic, eu sunt nevrednică
Nu sunt destul de bun, nu sunt destul de bună
Viața este o luptă
Nu este de ajuns
Viața este o dezamăgire
Eu sunt sigur, eu sunt singură – eu sunt singur, eu sunt singură, într-un univers ostil
Trebuie să îmbătrânesc şi să mor
Fără durere nu câştig, fără durere nu pot să trăiesc
Nu pot fi fericit, nu pot fi fericită tot timpul
Ceva este în neregulă cu mine este o convingere care are la bază manifestarea iubii și a abundenței, direct legată de convingerile noastre fundamentale despre noi înşine şi relaţia noastră cu Dumnezeu şi iubirea. În acest caz, percepţia noastră asupra Universului, asupra energiei, materiei şi a puterii Divine este un factor cheie.
Vino la cursurile noastre ThetaHealing®, schimbă-ți convingerile care nu îți servesc binele suprem.
Sunt nevrednic, sunt nevrednică este o convingere care blochează abundența infinită a Lui Dumnezeu, pentru a putea da şi a primi energia Lui Dumnezeu în mod liber şi fără rezerve.
Theta Healing ne oferă deschiderea la Iubirea Divină, necondițonată a Lui Dumnezeu.
Cursurile noastre ThetaHealing® creează experienţa de a simții sentimentul profund de dragoste şi abundenţă Divină, infinită în Tot Ceea Ce Există în Creația Lui Dumnezeu.
Nu sunt destul de bun, nu sunt destul de bună este o convingere pentru care în Theta Healing “rupem“, “dizolvăm” și “rezolvăm” acordurile de suflet şi obligațiile noastre la nivel de suflet cu alte suflete, obligații care nu mai servesc evoluţia noastră sau dezvoltarea noastră spirituală.
La cursurile noastre Theta Healing, învățăm cum putem face acest lucru, pentru a ne putea vindeca şi pentru a putea să-i vindecăm pe alții prin puterea Divină a Lui Dumnezeu.
Viața este o luptă este o convingere mult întâlnită astăzi, conștientizată greșit ca un adevăr absolut.
La baza acestei convingeri pot fi multe alte convingeri, cum ar fi convingerea de a nu merita a fi iubiți, de a nu merita a avea prosperitate şi fericire, de a ne sacrifica pentru alții și de a nu putea fi liberi până când nu va mai exista suferință pe Pământ, convingerea că am putea abuza de puterea noastră Divină, sau că nu ne vom asemăna cu alții dacă am avea prea mult succes într-o lume de oameni care se luptă doar pentru a supravieţui.
Theta Healing ne ajută să eliminăm toate formele de auto-sabotaj bazate pe astfel de convingeri, profund înrădăcinate în subconştient.
Cursurile noastre ThetaHealing® deschid fluxul natural pentru a iubi şi a beneficia de abundenţa infinită pe care ne-o oferă Universul.
Nu este de ajuns este un program al minții subconștiente.
În Theta Healing aceste programe sunt ușor de reprogramat pentru a putea accepta în mod pozitiv viața, credinţe şi idei noi.
Reprogramarea minții subconștiente în Theta Healing nu necesită repetiţie sau timp, datorită implementărilor rapide, făcute de la cea mai mare vibrație.
Schimbarea convingerilor la cursurile noastre ThetaHealing® includ iertare şi auto-acceptare, includ înlocuirea sentimentelor profunde de frică, tristeţe şi furie, cu sentimente benefice pentru sine şi pentru alţii.
Viața este o dezamăgire, este o convingere care are la bază Karma, o lege a Universului din al Patrulea Plan al Existenței.
Acestă convingere este schimbată și înlocuită în Theta Healing cu principiile altor Planuri de Existență ale Creației, din alte dimensiuni mult mai mari; este înlocuită cu sentimentul de iertare, iubire, compasiune şi recunoştinţă, implementate din cea mai mare vibrație a Existenței Divine.
Aplicarea sentimentului de iertare faţă de tot ceea ce a adus vreodată durere, inclusiv față de cauza originală, ne ajută să fim recunoscători pentru tot ceea ce am învățat în viaţă, ne ajută să alegem un drum mai scurt, ca o scurtătură Divină, pentru a “ocolii” principiile altor Planuri de Existență, sau a altor dimensiuni ale Universului, unde se aplică karma şi legea Cauză şi Efect.
La cursurile noastre Theta Healing lucrăm numai cu Al Șaptelea plan al Existenței, cu iubire necondiționată.
Eu sunt sigur, singură – Eu sunt singur, sunt singură într-un univers ostil este o altă convingere des întâlnită azi.
Trăim într-o mare de infinită abundență și este dovedit de știință că deficitului este o iluzie. Clarvăzătorii şi misticii de-a lungul veacurilor au cunoscut şi experimentat această substanţă eterică a abundenței care este în Tot Ceea Ce Există în jurul nostru, care conţine energia infinită și care pătrunde în toate lucrurile din Tot Ceea Ce Există în creația Divină din jurul nostru.
Cursurile noastre ThetaHealing accesează această mare infinită de abundență.
Trebuie să îmbătrânesc şi să mor este o altă convingere des întâlnită și în România.
Pentru a permite fluxul natural al iubirii și al abundenței Divine, în Theta Healing eliminăm și schimbăm convingerile negative, eliminăm amprentele energetice negative sau formele de gând negative, trimitem la Lumina Divină a Lui Dumnezeu toate entităţile şi energiile care nu sunt pentru binele suprem, și care pot bloca energia infinită a abundenței și a iubirii Divine.
SUNTEM o energie infinită Divină. Noi avem multe dimensiuni și multe aspecte, mult mai mari decât aspectul nostru fizic pe Pământ, deja libere de convingeri negative și alte iluzii. Sarcina noastră este de a deveni conştienţi de aceste aspecte şi de a le aliniea cu toate aspectele noastre din toate dimensitățile.
Vei putea învăța la cursurile noastre ThetaHealing cum să te aliniezi Divin tuturor aspectelor  tale din toate dimensiunile.
Fără durere nu câştig, nu pot să trăiesc este o altă convingere care predomină în lumea de azi.
Poți alege în permanență o frecvența Divină a Lui Dumnezeu pe care o puteți accesa la cursurile noatre Theta Healing.
Cei mai mulţi oameni însă ascultă emisiuni cu frecvențe negative, care au la bază teama sau vina, emise de multe posturi de radio și televiune.
Frecvențele Divine emit o putere infinită, la o multitudine de frecvenţe, lipsite de “reclame de karmă” şi “anunţuri” de limite și lipsuri întâlnite la multe emisiuni care transmit mesaje precum “că cel cu cel care are cel mai mult câștigă.” În energia Divină a Tot Ceea Ce Este, nu există învinși sau învingători.  Când auzi pe cinevalăudându-se” de lipsă și limitare, precizând ca un adevăr absolut, refuză să-i ascultați.
Nu pot fi fericit, nu pot fericită tot timpuleste o altă convingere care ne poate limita.
Cursurile noastre Theta Healing, respirația conștientă, meditația, rugăciunea, vizualizarea, metodele de vindecare holistică, comunităţile spirituale, sunt toate importante pentru diferite etape ale creşterii noastre spirituale.
Noi, în ThetaHealing® refuzăm să creadem în lipsă şi limitări.
Alătură-te grupului nostru, unde împărtăşim ideile pentru prosperitate şi succes!
Împărtășește ideile tale de prosperitate și succes numai cu cei care pot sprijini viziunea ta. Stai departe de cei care ți-ar putea spune în mod constant și conștient că ai toate motivele pentru care viziunea ta nu este practică şi nu va funcţiona.
Cursurile noastre Theta Healing te vor ajuta să regăsești și să simți iubirea necondiționată Divină, pentru a conştientiza dragostea și abundenţa Lui Dumnezeu în Tot Ceea Ce Există.
Cursurile noastre Theta Healing te vor ajuta să-ți ridici vibrația; te vor vor ajuta să regăsești potențialul tău cel mai înalt, te vor ajuta să îți “reamintești” scopul tău pe Pământ, te vor ajuta să îți împlinești dorinţele inimii tale; te vor ajuta să vezi cât de simplu este totul în viață cu puterea Divină a Lui Dumnezeu.
Cursurile noastre ThetaHealing® îți vor deschide sufletul la fluxul natural de iubire şi abundenţă.
Învață Theta Healing!
Aplică această tehnică în viața și în cariera ta.
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu