Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

11/21/2014

Care este realtia ta cu corpul tau?

Permite Spiritului tău să se mainfeste prin tine, concede-i puterea ta, aliniează-te energiei Spiritului tău, a Lui Dumnezeu și a tot ceea ce este creat de Dumnezeu. Realiniază orice aspect al tău, inclusiv corpul tău, la ordinea Divină a Lui Dumnezeu și a creației Sale.
Care este realtia ta cu corpul tau?
Începe o călătorie spirituală către interiorul tău cu seriozotate. Dedică-te ție cu seriozitate Nu o face superficial, pentru că tu nu ești superficial(ă). Dumnezeu nu te-a creat într-un mod superficial!
Începe o călătorie spirituală în introspecție cu tine, în tine.
Dacă mănânci prea mult, nu ai un raport sănătos cu mâncarea. Poate ai convingerea că mâncarea îți dă forță sau îți oferă bună-stare. Astfel îi atribui mâncării puterea pe care numai Dumnezeu o are! O adevărată stare de bună-stare numai Dumnezeu ți-o poate oferi, nu mâncarea!
Când vei înțelege profund rădăcina slăbiciunilor tale, îți vei pregăti terenul pentru o nouă forță, aceea de a fi permanent în contact cu Dumnezeu. Numai Dumnezeu are puterea de a ne face bine, de a ne menține în starea de bine, de a ne hrăni și de a ne da forță. Dacă în subconștientul tău există aceste afirmații, viața ta se va transforma cum numai Dumnezeu o poate face, pentru binele tău suprem.
Permite Spiritului tău să se mainfeste prin tine, concede-i puterea ta, aliniează-te energiei Spiritului tău, a Lui Dumnezeu și a tot ceea ce este creat de Dumnezeu. Realiniază orice aspect al tău, inclusiv corpul tău, la ordinea Divină a Lui Dumnezeu și a creației Sale.
Dacă permiți Spiritului tău să se oglindească în corpul tău, mintea ta și trilioanele de celule din corpul tău vor reflecta perfecțiunea Divină
Realiniează corpul tău și mintea ta la ordinea Divină a Creației. Numai Dumnezeu care te-a creat poate aduce orine și echilibriu în viața ta și în relația ta cu mâncarea.
Dacă mănânci în mod compulsiv, poți fi blocat(ă) în două aspecte: în compulsivitate și mâncare în exces.
Corpul tău este complet neutru, este efectul, nu cauza greutății în exces. Nici dieta nici lipsa de exercițiu nu este cauza. Cauza este numai în mintea ta. Mintea este cauza; corpul este efectul.
O altă cauză a excesului de greutate este frica. Frica deține un “loc” în mintea ta, un “loc” în care iubirea lipsește.
Frica subconștientă se exprimă și într-un mod excesiv, chiar prin obiceiuri alimentare nesănătoase. Efectul final al fricii poate fi chiar greutatea în exces. Greutatea în exces poate fi vindecată permanent doar  atunci când frica este eliberată.
La cursurile noastre poți învăța cum poți elimina frica și cum poți să o înlocuiești cu iubire necondiționată.
Poate ți se pare ciudat că frica este sursa greutății în exces și totuși este. Când mintea ta va renunța la frică, corpul tău se va elibera într-un mod natural de greutatea în exces.
Puterea iubirii este perfectă, creativă, o putere de auto-organizare sănătoasă, de auto-vindecare și abundență. Puterea fricii este nesănătoasă, distructivă, violentă, care poate produce chiar boli și lipsuri. Frica se exprimă ca un impostor, înlocuind adevărata ta natură și făcându-te să te comporți într-un mod contrar a ceea ce ești tu cu adevărat, iubire necondiționată.
Transformă frica în iubire necondiționată și vei descoperii miracolele din viața ta. Reprogramează conștiint subconștientul tău, eliberează-te de convingerile, programele și condiționările minții tale.
Învață cum. Vino alături de noi!
Care este relația ta cu corpul tău?
La cursul Rhythm nu vom aborda relația ta cu mâncarea; vorm lucra asupra relației tale cu iubirea, inclusiv cu iubirea față de tine și de corpul tău. Vei vedea cum miracolele vor apărea într-un mod natural în viața ta, de fiecare dată când vei alege să trăiești în iubire.
Cristina G Hlusak, Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Științe ThetaHealing®
Cristina Hlusak- Theta Healing Floare la urecheTheta Healing? Floare la ureche!
Tu cu cine faci Theta Healing?
Te invităm alături de noi!
Fă primul pas!
Contacteză-ne acum!
www.arborele.ro
cristina@thetahealing.ro
TEL: 0746 525 785
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999

Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu