Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

11/05/2014

Aprecierea de Sine

Când simți acceptarea de Sine, completă, profundă, renunți la tot ceea ce gândesc sau au gândit vreodată alți despre tine. Se va deschide în tine Lumina și Iubirea Lui Dumnezeu, se va extinde imensitatea Iubirii infinite, acea Iubire infinită care suntem cu adevărat.
Aprecierea de Sine
Noi toți știm că în ochii lui Dumnezeu suntem perfecți, frumoși, iubiți, acceptați, apreciați, înțeleși.
Atunci, de ce mulți dintre noi nu sunt mulțumiți cu această perfecțiune creată de Dumnezeu?
De ce mulți nu se văd frumoși, așa cum Îi vede Dumnezeu?
De ce mulți nu se simt iubiți sau nu se iubesc așa cum Îi iubește Dumnezeu?
De mulți dintre noi nu se simt acceptați sau nu se acceptă așa cum sunt, așa cum Îi acceptă Dumnezeu?
De ce mulți dintre noi nu se simt apreciați sau înțeleși așa cum îi apreciează și Îi înțelege Dumnezeu?
Noi toți suntem iubiți, apreciați, înțeleși de Dumnezeu. Noi toți avem multe talente cu care Dumnezeu ne-a înzestrat. De multe ori însă, nu simțim această iubire, apreciere sau înțelegere, sau nu recunoaștem talentele noastre, pentru că ne concentrăm prea mult asupra părerilor altora.
Noi toți știm că, acceptarea de sine, completă, profundă, ne dă o libertate completă, totală. Însă nu toți știm că aceasta presupune capacitatea noastră de a fi complet prezenți, iubitori, de a accepta exact ceea ce are loc în viața noastră, în orice moment, în fiecare, zi de zi.
Mulți dintre noi, chiar noi toţi, am fost condiţionaţi să creadem că trebuie să îi impresionăm pe alţii cu cunoştinţele noastre, că trebuie să ne convingem unii pe alți de ceea ce suntem, conform unor imagini sau a unor aşteptări ale colegii noștrii, ale familiilor noastre, ale prietenilor noștrii, ale asociașlor noștrii, ale şcolilor pe care le-am frecventat, ale religiilor pe care ie-am urmat sau pe care îi urmăm, ale unei mode impuse, etc.
Nu te preocupa prea mult de alții, dacă nu văd în tine dragostea, acceptarea, aprecierea, înţelegerea, etica, integritatea, onestitatea, sau adevărul, pentru că alții văd numai ceea ce ei sunt pregătiţi să vadă.
Adevarul este că fiecare dintre noi suntem unici și minunați în felul nostru, așa cum suntem. Nu avem nevoie de nici o înfrumuseșare. Nu avem nevoie nici de mai mult sau mai puțin decât ceea ce suntem. Noi nu sunt aici pentru a satisface așteptările sau obligaţiile nimănui. Nu suntem aici pentru a convinge pe nimeni de nimic.
Noi suntem aici ca expresie unică a Lui Dumnezeu.
Suntem deja perfecți așa cum suntem și nu avem nevoie de nimic altceva care să demonstreze nimănui adevarăta noastră natură, Divină. Tot ceea ce avem nevoie este deja în noi, Iubirea și Lumina infinită a Lui Dumnezeu.
Poți gândii: Da, este simplu; sau: Nu, nu este uşor.
Dacă crezi că nu este ușor, anulează fiecare imagine falsă, acea imagine ideală care a intrat vreodată în mintea ta.
Dacă nu știți cum, participă la cursurile noastre Theta Healing.
Învață cum să identifici și să schimbi multe convingeri. Schimbând convingerile, îți schimbi viața.
Practicând exercițiile din cursurile Theta Healing, poți simții profund Lumina și Iubirea infinită a Divinității, inclusiv acceptarea de Sine.
Când simți acceptarea de Sine, completă, profundă, renunți la tot ceea ce gândesc sau au gândit vreodată alții despre tine. Se va deschide în tine Lumina și Iubirea Lui Dumnezeu, se va extinde imensitatea Iubirii infinite, acea Iubire infinită care suntem cu adevărat.
Suntem mult mai mult decât orice idee şi concept, mai mult decât orice imagine falsă sau ideal. Suntem mult mai mult decât orice idee care a intrat vreodată în mintea noastră și care ne poate limita.
Poți gândi: Suntem mult mai mult decât orice iluzie, însă trebuie să avem un super-intelect pentru a face față acestei lumi în care trăim.
Deigur, însă nu trebuie să trăim în această lume limitați de intelectul nostru. Intelectul nu poate înţelege în totalitate Adevărul Suprem. Intelectul nu poate aprecia frumusețea sublimă a acestui moment. Intelectul nu are nici o idee despre cum să abordeze eternitatea.
Când vei înțelege cu adevărat aceste simple cuvinte, când vei conştientiza măreţia care este deja în tine, vei înțelege că nu ai făcut niciodată parte din obiectivele acestei lumi în care trăim. Lumea în care trăim ne dă de fapt posibilitatea de a ne cunoaște mai bine pe noi înșine.
Îți sugerez următorul exercițiu:
Închide ochii, respiră profund. Permite Lumina și Iubirea infinită a Atotcratorului să lumineze asupra ta cu intensitate. Reflectă asupra valorilor tale, asupra frumuseţii sufletului tău, recunoaște unicitatea în tine și în alții, acceptați adevărata valoare a diversităţii noastre, a tuturor.
Nu fii preocupat de gândurile neîncetate ale minții raționale; răspândește Iubirea oriunde te duc aceste gânduri.
Uneori mintea rațională are nevoie de un “scurt-circuit”.  Mintea rațională încercă să înţeleagă aceată Lumină, dar nu va înțelege imensitatea sa. Numai sufletul poate înțelege profund acestă Infinită Lumină și Iubire Divină.
La nivlul sufletului, suntem mult mai mult decât mintea noastră poate concepe. Cu toate acestea, putetem folosi mintea pentru a creea tot ceea ce dorim în această lume în care trăim.
Nu știți ce îți dorești cu adevărat? Desigur că știți….
Nu reușești să cugetezi adânc datorită gîndurilor neâncetate?
Continunâd exercițiul, respirați profund, acceptă prezenţa ta aici. Fii bucuros / bucuroasă că te aflaţi aici, într-un corp uman, în această lume. Acceptă, apreciează și mulțumește-I Bunului Dumnezeu pentru acest moment.
Acest exercițiu te va ajuta să trăiești viața fără a încerca a fi perfect; te va ajuta să trăiești viața în baza standardelor tale, nu în baza așteptărilor altora.
Suntem perfecți şi compleți așa cum suntem, cu toate aşa-numitele “defecte”. Da, să-I mulţumim Lui Dumnezeu pentru ele. Ne-au servit bine până acum. Acum putem privi dincolo de ele.
Acceptându-ne așa cum suntem, înseamnă a accepta pe alţii așa cum sunt.
Respectându-ne așa cum suntem, înseamnă a respecta pe alții așa cum sunt.
Aprețându-ne așa cum suntem, înseamnă a apreța pe alții așa cum sunt.
Iubindu-ne așa cum suntem, înseamnă a iubii pe alții așa cum sunt.
Pentru că iubirea reflectă sufletul nostru, învăţăm să iubim doar iubind.
Învață tehnica Theta Healing.
Aplică această tehnică în viața și în cariera ta.
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu