Despre mine

Fotografia mea
Theta Healing România - Reprezentant Oficial Theta Healing România din 2008

11/06/2014

Te simti singur(ă), sau preferi solitudinea?

Alege solitudinea, nu singurătatea, pentru că singurătatea este impusă de alții asupra ta. Solitudinea îți permite să îți conduci viața; singurătatea să fi condus în viață.
Te simti singur(ă), sau preferi solitudinea?
Văzute din exterior, sentimentul de singurătate și sentimentul de solitudine pot părea la fel, ambele aspecte fiind caracterizate prin singurătate. Aceste asemănări însă, sunt doar la suprafaţă. Deși acești termeni sunt adesea folosiți alternativ, există mari diferențe între sentimentul de solitudine și sentimentul de singurătate.
Solitudinea ne reface corpul și mintea, singurătatea le epuizează.
Singurătatea este o stare marcată de un sentiment de izolare, în care ceva lipseşte. Poate fi percepită ca o pedeapsă aspră, o stare de nemulţumire, marcată de un sentiment de înstrăinare, de mărginare, sau separare de Divinitate.  Mulți se pot simți singuri, chiar dacă nu sunt niciodată singuri.
Solitudinea este starea de a fi singur, fără a se simții singur. Este o stare constructivă, dorită, o stare de liniște, o stare în care se simte energia a Tot Ceea Ce Este prezentă în tot ceea ce există, inclusiv în interiorul fiecăreia, o stare care permite conștiința profundă de Sine.
Cunoașterea profundă de Sine necesită solitudine.
Deci, dacă te simțiți singur(ă), mărginat(ă), privește singurătatea ca o oportunitate de a reflecta, de a te cunoaște pe tine însăși, profund. Te va ajuta să regăsiți în tine pacea interioară.
ThetaHealing® este o tehnică care te ajută să regăsești acea pace interioară pe care o poți utiliza oricând pentru a shimba într-o clipă energia oricărui sentiment, aparent negativ, iclusiv energia sentimentului de singurătate.
Alege solitudinea, nu singurătatea, pentru că singurătatea este impusă de alții asupra ta.
Solitudinea îți permite să îți conduci viața; singurătatea să fi condus în viață.
 Învață cum!
Aplică Theta healing în viața și în cariera ta.
Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.
Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: 074 652 5785
c/o Clinica ProVita București
Str. Popa Savu nr. 16, Sector 1 – România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu